Andere Botjes

Uit Chattersworld Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Andere Botjes

Naast StatsBot zijn er nog een tal van andere botjes op de server met verschillende functies. Deze botjes zijn niet van Chattersworld zelf dus hebben we besloten deze te verbieden. Als we merken dat je toch een andere bot in je kanaal hebt zullen we hierop reageren met een permanente serverban.

Lijst van andere botjes

Botnaam Eigenaar Auto-join bij invitatie Help-kanaal
OnzinBot Stanley Ja Geen
N3rD Stanley Ja Geen
babbelaar JamesBond ?? Geen
IRC-Trivia Stanley Trivia werkt alleen in #Games #Games

Botjes waarbij Auto-join bij invitatie aanstaat zullen automatisch in je chatroom komen wanneer je ze uitnodigt met het commando /invite Botnaam #Roomnaam. Bij de botjes waar deze mogelijkheid niet ingeschakeld is, moet je contact opnemen met de eigenaar van de bot om het botje in je chatroom te krijgen.

OPGELET! In het officiële help-kanaal #help wordt er geen hulp geboden met deze botjes.

Service Botjes

Chattersworld heeft ook Service Botjes Deze zijn er om het nog makkelijker voor uw chatbox te maken. Voor meer hulp, is hier dan weer wel het help-kanaal #help voor.

Wat is een botje?

Botje is de afkorting van ‘Robotje’. Deze robot helpt je bij het beheren van jouw room en kun je 100% vertrouwen. Je botje luistert ook naar bepaalde commando’s die je typt, en kun je volledig naar eigen wensen instellen.

Wat kan mijn botje allemaal?

Om te kijken wat je botje kan typ je /bs help .

Kan ik ook een tweede botje van Chattersworld in mijn room krijgen?

Nee, dit is niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn botje laten kicken bij scheldwoorden?

Als je wilt dat jouw botje kickt als iemand een bepaald woord zegt moet je de volgende commando’s typen: /bs kick #roomnaam badwords on ttb ttb is het aantal keren dat een gebruiker gekicked kan worden voordat deze gebanned wordt. Geef geen ttb op om het ban system uit te schakelen als deze kicker geactiveerd is. Daarna kun je alle woorden zelf toevoegen, dit doe je op de volgende manier: /bs badwords #roomnaam add woord Om alle ingevoerde woorden te zien typ je /bs badwords #roomnaam list, en om woorden weer te verwijderen gebruik je /bs badwords #roomnaam del woord.

LET OP: iemand met een kroontje (@) wordt niet gekickt als hij een woord gebruikt die op de badwords voorkomt.

Waarom is mijn botje niet altijd in mijn room?

Een botje verlaat de chatroom automatisch wanneer de laatste chatter weg is, omdat hij dan toch geen nut meer heeft. Zodra er weer iemand de chatroom binnen komt zal het botje weer terug in de room komen.

Hoe zet/verwijder/verander ik het botje in mijn chatroom?

Om een botje in je chatroom je laten komen, moet je eerst weten welke bots er beschikbaar zijn. Hiervoor typ je /bs botlist. Vervolgens kun je een botje in je room zetten, of een oud botje veranderen door /bs assign #roomnaam botnaam te typen. Als je geen botje in je room wilt hebben, gebruik je /bs unassign #roomnaam.