Horus

Uit Chattersworld Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Horus?

Wat is Horus?

Horus is een chatbox generator en nog veel meer!!

Wat kan Horus dan allemaal?

Horus kan: Chatboxen aanmaken, IP Ban beheer en nog veel meer


Diverse Widgets

Ook heeft Horus een aantal diverse tools die je vervolgens kunt gebruiken om op je website te plaatsen.

  • Webplayer
  • Geavanceerde player (Volledig in te stellen naar eigen wens via Chat instellingen)
  • Verzoekformulier (Ook eenvoudig in te vullen via mobiel)

Chatbox aanmaken

Natuurlijk was het chatbox aanmaken via Chattersworld.nl zelf al zeer eenvoudig.

Maar via Horus is het nog eenvoudiger, elke aanpassing die je maakt in Horus, word opgeslagen en hoef je niet meer de link die je op je eigen website hebt geplaatst aan te passen. De link blijft het zelfde, enkel de instellingen worden aangepast. Voorbeeld link: https://horus.chattersworld.nl/chat.php?id=599.

Zoals je ziet, is de link vrij kort en zie je weer je HorusID weer terug. Ook zijn de widgets gelijk in de chatbox verwerkt, mits deze volledig zijn ingevuld, als deze niet zijn ingevuld word hij ook niet weergegeven

Eigen achtergrond

In Horus kan je er voor kiezen om je chatbox aan te maken met een eigen achtergrond, deze achtergrond dient dan wel ergens online en publiek te staan. Bijvoorbeeld op een hostserver als imgurl.com Kies dan wel bij de style voor transparent anders word de achtergrond niet weergegeven. Kies je niet voor een achtergrond, kies dan een style uit die niet transparent is

IP Banbeheer

Net als in Ares, heeft Horus ook een IP banbeheer. Hiermee kan je mensen weren om dus in je chatbox te komen. Let wel op, dat deze bans niet op de chatserver zelf gezet worden en je dus echt het IP adres van de gebruiker dient in te vullen.

In Horus chatgenerator zie je pas na het opslaan van de instellingen het voorbeeld van je chatbox. Wil je de chatbox niet gebruiken, hoef je deze ook niet in te vullen.


Let op! IP ban werkt alleen op IP adressen, niet op de hostnaam!