Requestserver

Uit Chattersworld Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Verzoekserver

Vanaf vandaag hebben al de radiochats gehost door chattersworld nu ook de mogelijkheid om een verzoekbutton toe te voegen. De verzoekbutton geeft een popup venster naar de verzoekformulier van de chatroom. In de generator staat deze nu standaard ingevuld. Heb je geen verzoekserver en heb je deze button niet nodig? Geen nood, laat deze dan helemaal leeg!

Webchats

Er komen steeds meer radiochats naar Chattersworld toe, met de vraag om een chat te hebben, met radio speler en verzoekserver button. Chattersworld beantwoord die vraag!

Aanvraag

In eerste instantie was het niet mogelijk om via chattersworld een verzoekbutton te hebben, maar naar aanhoudende vraag naar deze functie, lang over nadenken naar de werking hiervan, is er besloten een eenvoudige popup te laten maken naar het verzoekformulier.

Conclusie

Eerste gedachte was om dus een eigen verzoekserver te maken, met inlog, dj toe te voegen, kicksysteem voor de radiostream. Deze keuze hebben we gemaakt, ondertussen is deze ook al online. De reden om toch een verzoekserver te maken was, een betere, snellere en het eigen beheer.

Maak je chatbox!

Dus al met al, Chattersworld is het enige chatnetwerk waar iedereen een button kan hebben naar hun eigen verzoekserver en radio speler op hun eigen chatbox. Wil jij dit ook? Maak hem dan hier nu aan!