Chameleon

Uit Chattersworld Wiki
Versie door Stanley (overleg | bijdragen) op 15 nov 2020 om 17:23 (Nieuwe pagina aangemaakt met '= Chameleon? = {{#widget:AdSense |name=responsive-1 |client=ca-pub-9106844814451489 |slot=2999842055 }} == Wat is Chameleon? == Chameleon chatgenerator! Het nieuw...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Chameleon?


Wat is Chameleon?

Chameleon chatgenerator! Het nieuwe systeem om je eigen chatbox in te kunnen maken. Registratie van je nicknaam is verplicht, zodra je geregistreerd hebt, kan je inloggen en je chatbox aan maken!

Let wel op, je nicknaam die je geregistreerd hebt, is ook gelijk de nicknaam voor op de chat met het zelfde wachtwoord! Geen aparte account meer nodig!

Daarna kan je gelijk beginnen met het maken van je eigen chatbox. Er zijn vele mogelijkheden, style, webcam aan/uit, prive aan/uit en nog veel meer. Met radioplayer of zonder.

Bij Chameleon chatgenerator kan het!

De applet heeft inmiddels 5 radio players voor de radiochatters onder ons, hierdoor is er nog meer mogelijkheid om de chat geheel aan te passen naar jouw eigen wensen.


We blijven de applet in ontwikkeling houden, ook voor als straks flash geheel niet meer beschikbaar is.

Mobiel?

Chameleon chatboxen hebben mobiele ondersteuning, zodra de chatter met zijn mobiel naar de zelfde link toe surft, zal hij/zij de mobiele variant te zien krijgen.

Wat kan Chameleon dan allemaal?

Chameleon kan: Chatboxen aanmaken, beheren, aanpassen en nog veel meer!


Chatbox aanmaken

Natuurlijk was het chatbox aanmaken via Chattersworld.nl zelf al zeer eenvoudig.

Maar via Chameleon is het nog eenvoudiger, elke aanpassing die je maakt in Chameleon, word opgeslagen en hoef je niet meer de link die je op je eigen website hebt geplaatst aan te passen. De link blijft het zelfde, enkel de instellingen worden aangepast. Voorbeeld link: https://chameleon.chattersworld.nl/chat.php?id=599.

Zoals je ziet, is de link vrij kort en zie je weer je ChameleonID weer terug.

Radio Stream

Chameleon heeft ook de mogelijkheid om je eigen radiostream hoorbaar te maken op je chat!

De mogelijkheden zijn enorm, zo kan de de kleuren aanpassen van de speler en zijn alle streammogelijkheden aanwezig, zoals Shoutcast 1 en 2 maar ook Icecast behoort tot de mogelijkheden!

Let wel op dat Chrome en Chromium based webbrowsers vereisen dat je stream SSL/TLS heeft.

Verzoek URL

Naast een speler heeft chameleon ook ruimte in het menu voor een verzoeklink, de meesten van u heeft een eigen verzoekserver met daarbij een formulier om verzoekjes te kunnen ontvangen.

Chameleon heeft de mogelijkheid om deze toe te voegen aan uw chatbox, zodat de chatters niet persee naar de website hoeven te gaan om een verzoekje te doen.